06-14887879 support@marqetinge.nl
Selecteer een pagina

Wat is de investering?

Waarom een Marqeting Machine ook voor jou is weggelegd..

“Ik ben goed in wat ik doe, maar ik ben geen marketeer..”

Jij bent een topper in je vak, maar heb je echt geen flauw idee wat je met marketing aan moet. De gedachten alleen al geven je een soort van paniekaanval. Maar ondanks dat een-ver-van-je-bed-show is, weet je diep van binnen dat je zichtbaar moet zijn en op een andere manier aan nieuwe klanten moet komen.

Maar hoe werkt dat? En waar begin je? Hoe zorg je dat jij lekker bezig kunt blijven met je vak en dat je toch een machine hebt draaien die 24/7 voor je werkt. Die nieuwe klanten aanbrengt, zorgt dat potentiële klanten je leren kennen en dat je die waardevolle relatie opbouwt, dat je een stabieler inkomen krijgt wat je meer zekerheid geeft voor de toekomst.

Het allerbelangrijkst wat hiervoor nodig is heb je al, dat ben jij namelijk zelf. Jouw kennis, passie en ervaring. De rest ga je stap voor stap leren.

“Ik ben pas net gestart, is dit nu al belangrijk?”

Super gaaf en gefeliciteerd met deze belangrijke stap in jouw leven!

Maar weet je dat 68% van de startende ondernemers in de eerste 3 jaar failliet gaat, omdat ze het niet voor elkaar krijgen om voldoende inkomsten te genereren. Niet dat ik je bang wil maken, maar ik wil je wel bewust maken dat het belangrijk is dat je nadenkt over de manier waarop jij aan klanten gaat komen en hoe je zorgt dat jij je inkomsten binnenhaalt.

Slimme marketing is hierin de sleutel. Want met slimme marketing kun jij ook als startende ondernemer zorgen dat je direct zichtbaar bent, dat potentiële klanten met je in contact kunnen komen en dat je een relatie met ze opbouwt. Moet je verstand hebben van marketing? Nee hoor. Als jij weet wat je doet, waarom je dat doet en ambitieus bent, dan kun jij dit ook!

“Ik weet wel hoe het moet, maar het komt er niet van..”

Misschien gewoon omdat je het leuk vindt of dat je er in het verleden al wat mee hebt gedaan, maar kennis van marketing heb je al. Toch blijkt het lastig of kost het teveel tijd om marketing voor je bedrijf in te zetten. Want je weet ook dat alleen een website hebben geen enkele zin heeft. En dat andere bedrijven je aan alle kanten inhalen en dat er toch eindelijk écht iets moet gebeuren.

Dan kun je twee dingen doen. Je begint gewoon maar ergens en al Googlend probeer je de boel aan elkaar te breien. Wat je waarschijnlijk zeeën van tijd kost, die je eigenlijk niet hebt. Of je kiest ervoor om mijn programma te doorlopen waarbij ik je stap voor stap help, zodat je in een mum van tijd jouw Marqeting Machine hebt staan. Dan hoef jij je daar niet meer druk om te maken en kun je je tijd besteden aan dát waar jij blij van wordt.

FAQ

Dit zijn de meestgestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Laat het me dan weten en ik neem graag de tijd om al je vragen te beantwoorden. info@marqetinge.nl.

Hoe lang duurt het programma?

Het programma bevat 5 modules, die je in 5 maanden kunt doorlopen. Hoe lang je erover doet is afhankelijk van de tijd die je eraan kunt besteden en hoeveel ervaring je hebt. Het is mogelijk om meerdere lessen achter elkaar te volgen, omdat deze naadloos op elkaar aansluiten. 

Heb je aanvullende software nodig?

Ja, je hebt naast je website ook e-mailmarketingsoftware nodig. Mijn programma is gebaseerd op ActiveCampaign wat al start vanaf $ 9,- per maand. Verder geef ik veel gratis alternatieven voor software die je nodig hebt om bijvoorbeeld je beeldmateriaal te maken.

Heb ik meteen toegang tot alle lessen?

Je kunt instappen op elk moment en je kunt direct aan de slag met de eerste twee modules. Om ervoor te zorgen dat je in de juiste volgorde werkt, komen er stap voor stap nieuwe lessen en modules vrij. Dit helpt je om efficiënt te werken in een logische volgorde.

Hoe krijg ik toegang tot het online programma?

Je krijgt inloggegevens van jouw leeromgeving. Van hieruit kun je het programma starten en direct doorgaan naar de lessen.

Waar kan ik terecht met mijn vragen?

Heb je vragen over de inhoud of wil je advies vragen? Dan kun je al je vragen mailen naar support@marqetinge.nl of je kunt je vragen stellen in de besloten Facebookgroep.

Daarnaast ben ik op werkdagen van 10.00 uur tot 11.00 uur aanwezig in de chat op de leermgeving en organiseer ik één keer per maand een online coachcall waar je je vragen kunt stellen.

Wat als ik er niet uit kom en het mij niet brengt wat ik had gehoopt?

Dat gebeurt niet, GELOOF ME! Maar als het dan toch zo is, dan help ik je natuurlijk verder. Ik ga jou helpen, zodat jij hoe dan ook je doel bereikt. Ik vind het belangrijk dat jij succesvol bent en dat je bedrijf kan groeien en je leert hoe je e-mailmarketing kunt toepassen voor je bedrijf. Als het dan nog niet werkt en je bent niet tevreden, dan krijg jij je geld terug. 

Waarom zou ik deelnemen als alle informatie ook gratis op internet verkrijgbaar is?

Er is op internet heel veel informatie te vinden, te veel zelfs! Want waar begin je en hoeveel tijd stop je daar in? Het meeste van wat we willen weten is op internet te vinden, en soms is het ook heerlijk om gewoon lekker te Googelen en helemaal op te gaan in alles wat we tegenkomen. Dat ben ik helemaal met je eens, dat vind ik zelf ook heerlijk. Maar zakelijk gezien kost het veel tijd en is het veel makkelijker (en minder tijdrovend) als je een kleine investering doet en een uitgewerkt lesprogramma volgt. Want waarom zou je het wiel opnieuw willen uitvinden als ik dat al voor je heb gedaan?